IK BEN HESTER SCHAART

Dé liefdesverdriet psycholoog van Nederland en expert in relatiebreuken

Ik doorbreek patronen en help mannen een krachtige, nieuwe toekomst creëren na een relatiebreuk.

Al meer dan 25 jaar begeleid ik hoogopgeleide mannen door moeilijke tijden van liefdesleed. Ik begrijp jouw behoeften als geen ander.

In een vaak harde, zakelijke zakenwereld waar mannen weinig steun vinden in emotioneel uitdagende situaties, ben ik er voor hen om dat te veranderen.

Ik ben er voor:

Mannen die op veel vlakken succesvol zijn, maar een relatie achter zich moeten laten en niet goed weten hoe ze daar mee moeten dealen.

Mannen die verliefd zijn geworden op een ander tijdens hun huwelijk en vervolgens zichzelf zijn kwijtgeraakt in een buitenechtelijke relatie.

Ik combineer wetenschappelijke kennis met humor en vriendelijkheid

Hierdoor voelen mijn cliënten zich veilig, gesteund en empowered om hun eigen leiderschap te omarmen.

man staat treurend tegen hek met hoed in hand

Ik gebruik in mijn coachingstrajecten wetenschappelijke theorieën over onder andere:

  • hechtingsrepresentaties
  • partnerrelatieproblematiek
  • de sterke werking van EMDR bij trauma
  • kwesties in de persoonlijkheid t/m affectregulatie en gedragsbeïnvloeding

Mijn aanpak is kordaat, recht door zee en soms liefdevol confronterend – ik prik door jouw smoezen heen en zet je weer op het juiste spoor.

Met een scherp oog voor detail en een heldere analyse, heb ik mijn eigen methoden ontwikkeld, die altijd gericht zijn op resultaten. Dat betekent een bereidheid van jou als man, om je open te stellen voor wat ik je te adviseren heb.

Mijn kracht is dat ik hoofd van bijzaken onderscheid, en niet mee ga met jouw “bullshit” stories. Ik neem geen zaken van je over, maar we zetten in op jouw persoonlijk leiderschap met behoud van jouw authenticiteit. Jouw gewilde koers in het leven zetten we in als hoofdonderwerp. Integriteit en vertrouwelijkheid zijn mijn kernwaarden.

man staat treurend tegen hek met hoed in hand

Cliënten met liefdesleed worden geregeld naar mij gestuurd door andere psychologen die geen progressie zien in hun behandeling.

Mijn cliënten ervaren het vertrouwen dat ik altijd weer een oplossing heb voor hun ingewikkeldheden.

Het gevoel dat je je veilig en gesteund voelt, zijn voor mij vanzelfsprekend, naast een flinke portie aan samen lachen en hartelijkheid.

Ik maak altijd snel een klik met mijn mannelijke cliënten, maar als je begint te zeuren, maak ik daar korte metten mee. We kijken namelijk vooral naar jouw aandeel en ik daag je uit om jouw eigen verantwoordelijkheid op te pakken.

Of je nu op zoek bent naar een zachte begeleiding of een meer doortastende aanpak, ik ben er voor jou. Laten we samen werken aan jouw reis naar herstel en groei, zodat jij er sterker uitkomt en weer gelukkig bent.

man houdt tablet in hand met relatiebreuk roadmap open

"Ik durf weer open te staan voor een nieuwe liefde"

Vanaf het eerste gesprek merkte ik, dat ik kon zeggen wat ik wilde bij Hester, dat was meteen heel prettig. Ik ben me door het traject veel meer bewust van oude patronen en heb geleerd hoe deze patronen gaan doorbreken.

Hierdoor geef ik nu veel meer tegengas naar mijn ex, daar waar ik eerder me erg aanpaste aan haar om maar de lieve vrede te willen bewaren.

Hester heeft me door alle rouwfases heen geholpen en ik durf weer open te staan voor een nieuwe liefde. Ze biedt ’s avonds de mogelijkheid om gesprekken te voeren, daarom kon ik het met mijn drukke baan als leidinggevende goed combineren.

V. W., 41

"Ik werd door Hester wakker geschud"

Hester is een zeer prettig persoon om mee te praten, ze zegt waar het op staat. Ik werd door haar wakker geschud met haar opmerking om de hoop te laten varen.

Ik wilde steeds het contact met mijn ex behouden, maar Hester heeft me laten inzien dat onze relatie kansloos was. Ik snap nu veel meer waarom het niet werkte tussen mijn ex en mij.

Het online programma vond ik heel fijn om tussen onze gesprekken te gebruiken, en heeft me geleerd hoe ik mijn eigen leven zonder mijn ex moest vormgeven.

Johan, 51

"Na twee sessies had ik mijn geld er al uit"

Door Hester heb ik geleerd om deze dagelijkse mantra uit te spreken: “Pak je verlies en move on!”.

Na twee sessies had ik mijn geld er al uit, Hester wist direct de vinger op de zere plek te leggen. Steengoeie psychologe!

I. W.

THIS IS ME

N

Psycholoog sinds 1996

N

gelukkig getrouwd met Marcel; mijn ware liefde

N

bonusmoeder voor 4 fantastische kinderen

N

ervaringsdeskundige in het verleden op gebied van liefdesleed, gepokt en gemazeld dus!

N

nespresso; flat white

N

Milaan & Florence doen mijn hart sneller kloppen

N

jazz, soul, Aretha Franklin , klassieke muziek & arthouse films

N

Mijn personal fitnesstrainer houdt me gezond, daarnaast zwem ik regelmatig

Maak persoonlijk kennis: plan een vrijblijvend gesprek waarin we jouw situatie bespreken en ik uitleg wat ik voor je kan betekenen.